.

.

Носилки За Вратот И Рамото За Релаксација На Вратот За Ублажување На Болката Перница За Уред За Влечење На Грлото На Матката За Олеснување На Болката ВО ТМЈ, хиропр?

Носилки За Вратот И Рамото За Релаксација На Вратот За Ублажување На Болката Перница За Уред За Влечење На Грлото На Матката

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

● НЕТОКСИЧНИ МАТЕРИЈАЛИ : овој релаксатор за вратот и рамената е изработен од врвен материјал од пена, пријателски за кожата, без мирис и прави здрав уред за олеснување на болката во вратот за сите мажи и жени ● ЛЕСЕН ЗА НЕГА : нашата перница за поддршка на Вратот на Уредот За Влечење на Грлото на Матката е лесна за одржување. Исчистете го со вода со сапуница за да биде хигиенска, оставете го да се исуши на воздух неколку часа и чувајте го на ладно место за следната употреба. ● ЗАДОЛЖИТЕЛЕН УРЕД ЗА ДОМАШНА МАСАЖА : овој масажер за вратот и рамената е идеален за спортисти, канцелариски работници, студенти и гејмери кои сакаат да го ослободат притисокот на вратот и рамото. Нарачајте ја вашата во една од повеќекратните достапни бои. ● Само 10 МИНУТИ : олеснување на болката во вратот за само 10 минути.

Други карактеристики

Најдобри понуди