.

.

Виктор 0781-2727 ХРФ2480 - 320 Гас Регулатор / Мерач На Проток

Виктор 0781-2727 ХРФ2480 - 320 Гас Регулатор / Мерач На Проток

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Услуга за гас : јаглерод Диоксид, мешавина на јаглерод Диоксид Опсег на проток( SCFH) : 10-38 (CO2). Цга влезна врска : 320 (јаглерод Диоксид). Максимален влез : 3000 psig, излезен притисок : претходно поставено HRF 2480 претходно поставено @ 80 psig. Услуга за гас : јаглерод Диоксид, мешавина на јаглерод Диоксид. Опсег на проток( SCFH) : 10-38 (CO2). Цга влезна врска : 320 (јаглерод Диоксид). Максимален влез : 3000 psig, излезен притисок : претходно поставено HRF 2480 претходно поставено @ 80 psig. Регулатор / мерач на проток комбинација во една компактна единица. Миг / тиг апликации. Идеален за сите апликации каде што е потребна сигурност. Калибрирана цевка на 25 psig (не НА HRF 2480). Машински месинг тело и домување капа. Назад притисок компензира. Ткаенина засилена неопренова дијафрагма. Внатрешен релјефен вентил за саморегулација-не е дизајниран да ја заштити опремата низводно.

Други карактеристики

Најдобри понуди