.

.

Ножици За Нокти, Машини за Сечење Кутикули За Сечење Нокти За Нокти, За Ноктите На Нозете Вродени Со Дебел Нокт

Ножици За Нокти, Машини за Сечење Кутикули За Сечење Нокти За Нокти, За Ноктите На Нозете Вродени Со Дебел Нокт

DEN 119.04

Количина на стоки
Тековен

Нелизгачка рачка, дебел и ergономски дизајн, удобен за држење за кастрење на ноктите Погоден за различни кастри за нокти, како што се леуконихија, жлеб за нокти, тврд нокт, здрав нокт итн. Механички двојни пружини со висока еластичност, удобна и издржлива, едноставна работа. Заобленото сечило во облик на лак може да навлезе подлабоко во жлебот на ноктите за отсекување без мртов агол. Помага во сечење на кутикулата и мртвата кожа околу ноктите на нозете и корекција на вродените нокти и ублажување на болката. Нелизгачка рачка, дебел и ergономски дизајн, удобен за држење за кастрење на ноктите. Погоден за различни кастри за нокти, како што се леуконихија, жлеб за нокти, тврд нокт, здрав нокт итн. Механички двојни пружини со висока еластичност, удобна и издржлива, едноставна работа. Заобленото сечило во облик на лак може да навлезе подлабоко во жлебот на ноктите за отсекување без мртов агол. Помага во сечење на кутикулата и мртвата кожа околу ноктите на нозете и корекција на вродените нокти и ублажување на болката. Помага во сечење на кутикулата и мртвата кожа околу ноктите на нозете и корекција на вродените нокти и ублажување на болката.

Други карактеристики

Најдобри понуди