.

.

Закрепнување на тикоаст затегнување 20000lb, тешка 2 x 16,4ft winch snatch каиш, тројни засилени ленти за јамка, итни случаи за влечење на камиони за влечење, ноќен рефлексија Ин?

Закрепнување на тикоаст затегнување 20000lb, тешка 2 x 16,4ft winch snatch каиш, тројни засилени ленти за јамка, итни случаи за влечење на камиони

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

20000 килограми ја прекинуваат силата за најпроблематичното влечење, тоа е идеална лента за обновување за вонредните лица, персоналот за итни случаи, земјоделците или секој што треба да превезува тешки предмети Засилени обрач за очи за безбедност : Користете го како лента за влечење, лента за обновување, лента за заштеда на дрвја или лента за продолжување на вина, нашата лента за влечење е дизајнирана со засилени обрачи за очи кои се спротивставуваат на висока напнатост и абење при влечење. Исто така, го штити и го продолжува животот на влечечкото јаже за наредните години. Силен и цврст челик U-куки : За разлика од другите ленти за влечење, лентата за влечење Ticoast вклучува цврст челик U-куки што треба да се користат со хардвер за влечење на вашето возило. Не дозволувајте инфериорниот механизам за кука да не ве пропадне кога најмногу ви треба. Нашиот супериорен дизајн на кука за влечење ви дава флексибилност да ги влечете скоро сите возила. Висока видливост и отпорни на временски услови : Треба да работите доцна во вечерните часови за да влезете или да извлечете заглавен автомобил? Дефинитивно можете да го вратите возилото со Хелф на нашата лента за висока видливост.

Други карактеристики

Најдобри понуди