.

.

Добредојдовте знак влезна врата за да живееме со вера не со поглед околу дрвениот знак Виолетова розова хидранга пеперутка виси wallид знак француски цвет 16ин домаш?

Добредојдовте знак влезна врата за да живееме со вера не со поглед околу дрвениот знак Виолетова розова хидранга пеперутка виси wallид знак француски

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Големина : 16x16in, совршена големина да висат на wallидот Висок квалитет : Направено од квалитетно синтетичко дрво, декоративниот знак е изработен од синтетички материјал од дрво, безбеден, силен и густ, не е лесен за кршење, отпорен на бледнее, еднократно и лесно за да го чувате, можете да го чувате долг период од време. Подготвени за виси : Овој знак за виси е подготвен со претходно инсталирани куки за виси. Лесно е да се обеси на wallидот за да се одржи позитивна декларација околу куќата. Исто така, може да се потпре на полица. Одличен подарок : Овој висен дрвен декор привлекува очи во просторот и им дава на посетителите чувство за тоа што да очекуваат во околината за празниците топла атмосфера. Совршена после продажба : Ако нешто не е во ред со нашиот знак, слободно контактирајте со нас, ние обезбедуваме задоволителна услуга во рок од 24 часа. Големина : 16x16in, совршена големина да висат на wallидот. Висок квалитет : Направено од квалитетно синтетичко дрво, декоративниот знак е изработен од синтетички материјал од дрво, безбеден, силен и густ, не е лесен за кршење, отпорен на бледнее, еднократно и лесно за да го чувате, можете да го чувате долг период од време. Подготвени за виси : Овој знак за виси е подготвен со претходно инсталирани куки за виси. Лесно е да се обеси на wallидот за да се одржи позитивна декларација околу куќата. Исто така, може да се потпре на полица. Одличен подарок : Овој висен дрвен декор привлекува очи во просторот и им дава на посетителите чувство за тоа што да очекуваат во околината за празниците топла атмосфера.

Други карактеристики

Најдобри понуди