.

.

Клуч Надворешен Рѓосувачки/Водоотпорен Ѕид Монтиран Клуч Безбедна Кутија 4 Цифрена Комбинација Лозинка Држач За Клучеви Безбедна Кутија За Клучеви, За Клучеви Од ?

Клуч Надворешен Рѓосувачки/Водоотпорен Ѕид Монтиран Клуч Безбедна Кутија 4 Цифрена Комбинација Лозинка Држач За Клучеви Безбедна Кутија За Клучеви,

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Копче код прекинувач : Користете прецизен материјал од легура на леење за да спречите кршење и ргуубопитство; една машина има двојни функции и достапни се повеќе методи за инсталација Безбеден и издржлив : заптивката е цврста, а телото на бравата од легиран челик е поцврсто и побезбедно. Може да се зачукува и е поотпорен на оштетување отколку обичните сефови. Детален опис : Четирицифрена лозинка, Може да се постави според вашиот сопствен број, лесна за паметење, висока безбедност, може да складира 1-2 клучеви од вратата. Опсег на примена : Применлив за домови, канцеларии, станбени згради, компании за управување со закуп, паркинзи, продавници за поправка на тело итн. Ви благодариме за признавањето на нашите производи и поддршката на нашата продавница, ние ќе продолжиме да ви служиме. Копче код прекинувач : Користете прецизен материјал од легура на леење за да спречите кршење и ргуубопитство; една машина има двојни функции и достапни се повеќе методи за инсталација. Безбеден и издржлив : заптивката е цврста, а телото на бравата од легиран челик е поцврсто и побезбедно. Може да се зачукува и е поотпорен на оштетување отколку обичните сефови. Детален опис : Четирицифрена лозинка, Може да се постави според вашиот сопствен број, лесна за паметење, висока безбедност, може да складира 1-2 клучеви од вратата. Опсег на примена : Применлив за домови, канцеларии, станбени згради, компании за управување со закуп, паркинзи, продавници за поправка на тело итн.

Други карактеристики

Product name:
Password key box
Product weight 0.7kg:
Main material:
zinc alloy, pc environmental protection
Main function:
password + key double open
Product size:
130*85*45mm
color:
grey
Suitable occasions:
gates, warehouses, decoration sites, home safes
Package Contents:
1*Password key box:
Thank you for working with us. We sell products in good faith. If you have any questions, please contact us in time. We will solve it for you within 24 hours. :

Најдобри понуди