.

.

ПРИЛАГОДЕН ТИП за iPhone 14 Pro Max Случај Паричник Со Држач За Картички За Жени, Crossbody Патент Случај Со Ремен Зглоб, Заштитна Кожа Случај Чанта Со Прстен За apple iPhone 14 Pro Max 6,7 ?

ПРИЛАГОДЕН ТИП за iPhone 14 Pro Max Случај Паричник Со Држач За Картички За Жени, Crossbody Патент Случај Со Ремен Зглоб, Заштитна Кожа

DEN 623.84

Количина на стоки
Тековен

??? ????? 14ПРО ???? ?????????? ???? ?????? 14 ??? ??? 6,7 инчи. Постојат 4 модели во опсегот i Phone 14, ве молиме проверете го моделот на вашиот телефон пред да нарачате. ? ???? ????????? ??? ????? ???- Како куќиште за чанта за iphone со еден отстранлив зглоб и ремен, одговара на 8 картички и малку готовина што ќе ја подобри секоја пригодна облека со нивниот уникатен стил, истовремено обезбедувајќи складирање и функционалност за ден без напор. ???? ???? ?????- Само отворете ГО ПРСТЕНОТ наместо паричник за да спречите изложеност на имот,тоа може да ве направи слободни раце да уживате во гледањето/Времето на Лицето и така натаму лесно и слободно под хоризонтален агол. ???? ??????????- Случајот со паричникот за i Phone 14 pro max е обложен со заштитен материјал RFID кој може да ги блокира рфид сигналите и да ги заштити вашите картички и лиценца од неовластени скенери. ???????????? ?????? ??????????- Случај ЗА ЗАШТИТЕН паричник ЗА i Phone 14 Pro Max е изработен од цврст полимер отпорен на удари tpu за да обезбеди заштита на камерата и екранот од случајно капки.

Други карактеристики

Најдобри понуди