.

.

Хомојојо 300 парчиња Прибор За Патување Прибор За Јадење Комплети Сребрени Садови За Патување Стапчиња За Јадење Стапчиња За Јадење Ракави Стапчиња За Јадење Харти?

Хомојојо 300 парчиња Прибор За Патување Прибор За Јадење Комплети Сребрени Садови За Патување Стапчиња За Јадење Стапчиња За Јадење Ракави

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

ТОРБИ ЗА САДОВИ ЗА РЕСТОРАНИ РАКАВ За НОСЕЊЕ Стапчиња За ЈАДЕЊЕ Крафт Хартија Стапчиња За Јадење Торба Крафт Стапчиња За Јадење Садови За Ракави Сламки За Носење Има Доволно Количини На Стапчиња За Складирање Вклучени За Вашата Временска Употреба СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ПОКРИВААТ вклучени се доволно количини кеси за складирање стапчиња за вашето време. СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ТОРБА ХАРТИЈА за Еднократна употреба, што значи дека вашите стапчиња за јадење и прибор за јадење секогаш ќе бидат чисти и безбедни за употреба. ТОРБИЧКА ЗА ПАТУВАЊЕ со СЛАМА користи Сребрен Ракав Едноставен Отворен Дизајн, Што Е Многу Лесно Да Се Стават Стапчиња за Јадење или Друг Прибор за Јадење. СУШИ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ ракав Пренослив. Овие ракави можете да ги ставите во торбите кога излегувате надвор за да ги чувате личните прибор за јадење и четката за заби. Пакет Листа 300 х стапчиња За јадење Ракави Карактеристики-Големина : 15, 00Х3, 10Х0, 20см/5, 89Х1, 22Х0 вилушка торбичка за носење. - Материјал : држач За четка За шминка Од крафт хартија-Чувајте ги стапчињата за јадење чисти и безбедни за употреба, продолжете го нивниот работен век, од лошо ракав за стапчиња за еднократна употреба. - Боја : Светло-Кафеави хартиени ракави за прибор за јадење - овие ракави за стапчиња за јадење се за еднократна употреба, што значи дека не треба да се грижите за ризичните ракави за прибор за јадење.

Други карактеристики

Најдобри понуди