.

.

Cle-Line C62805 Општа Намена Вежба За Должина На Работа, Челик Со Голема Брзина, Светла Завршница, Директно Стебло, Радијална Точка Од 118 Степени, Дијаметар На Вежба од 1,60 м?

Cle-Line C62805 Општа Намена Вежба За Должина На Работа, Челик Со Голема Брзина, Светла Завршница, Директно Стебло, Радијална Точка

DEN 156.48

Количина на стоки
Тековен

118 степен радијална точка Хсс супстрат со геометрија за општа намена. Светла завршница за обоени и нискоинтензивни челични апликации. Достапно со 3/8 " намалени стебла. За апликации за дупчење и одржување за општа намена.Произведено во САД. Кле-Линија 1898 Општа Намена Вежба За Должина На Работа, Челик Со Голема Брзина, Светла Завршница, Директно Стебло, Радијална Точка Од 118°, 1. 60 мм (Пакување од 12). 118 степен радијална точка. Хсс супстрат со геометрија за општа намена. Светла завршница за обоени и нискоинтензивни челични апликации.

Други карактеристики

Најдобри понуди