.

.

Пиштол Зафат Пиштол, XR-А, 15 стапки Кабел

Пиштол Зафат Пиштол, XR-А, 15 стапки Кабел

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

Апликација заварување алуминиум Карактеристики 200 Засилувач, 70-875 ИПМ. За употреба СО XR Контрола. Вклучува 15 стапки кабел. Апликација заварување алуминиум. Карактеристики 200 Засилувач, 70-875 ИПМ. За употреба СО XR Контрола. Вклучува 15 стапки кабел. Овој пиштол за држење пиштол доаѓа Во Тип : XR-А и Серија : XR, Големина На Жица : 0,030"-1/16", апликација - алуминиум за заварување.

Други карактеристики

Најдобри понуди