.

.

Конектори за жица За Собирање топлина, Конектори За Жица За Собирање Топлина, 25 Парчиња Жичани Конектори За Собирање Топлина,Конектори За Брзо Електрично Ожичувањ?

Конектори за жица За Собирање топлина, Конектори За Жица За Собирање Топлина, 25 Парчиња Жичани Конектори За Собирање Топлина,Конектори За Брзо

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Професионална заштита Цевките што се собираат На Топлина се дизајнирани за употреба во сурови средини, обезбедувајќи заштита за жици и кабли од абразија, сечење, гребнатини и услови со мал удар конекторите за жица со бакарно јадро имаат бакарно јадро со највисок степен, што може да постигне најголема спроводливост и најсилно стегање. Конзервираното бакарно буре е дизајнирано да ги одржува зглобовите цврсти. asy за користење На Конектор За Електрична Жица овозможува професионалните електрични врски да се завршат за неколку секунди, само со стегање на терминалите и греење. висококвалитетни материјали Конекторите за Собирање Топлина имаат проѕирни двослојни полиолефински цевки, специјална заптивка со висок степен и вистински калај со галванизирано бакарно јадро, што е издржливо. Професионална заштита Цевките што се собираат На Топлина се дизајнирани за употреба во сурови средини, обезбедувајќи заштита за жици и кабли од абразија, сечење, гребнатини и услови со мал удар. конекторите за жица со бакарно јадро имаат бакарно јадро со највисок степен, што може да постигне најголема спроводливост и најсилно стегање. Конзервираното бакарно буре е дизајнирано да ги одржува зглобовите цврсти.

Други карактеристики

Item Type:
Heat Shrink Wire Connectors
Material:
Tinned Copper + Resin Tube
Package List:
25 x Heat Shrink Wire Connectors:
Note:
For best results we recommend using a heat gun. :

Најдобри понуди