.

.

5 повеќенаменски визии клупи за вртење на вртливата и главата со накова, тешка мулти-вилица 360 степени за прицврстување на вис-ротација за опрема за прицврстување з?

5 повеќенаменски визии клупи за вртење на вртливата и главата со накова, тешка мулти-вилица 360 степени за прицврстување на вис-ротација

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Совршени визии со двојна намена - Оваа 5 VISE е погодна и за индустриска и за домашна употреба Предната вилица може да се ротира за 360 степени, поудобна за прицврстувачи. Доволно зафат - вградените вилици се разгалени за подобрување на цевките за зафаќање и стегање и други тркалезни материјали со леснотија. Тешка конструкција - Овој заменик на клупата е конструиран од дуктилно железо за дополнителна издржливост и долговечност и е дизајниран за груби околини. Прецизност и цврстина - Полицијата на оловото завртка и шината за вода се надградени за да се постигне голема прецизност и висока цврстина. Workbench Vise може да се стега и да се затегне брзо и непречено по прецизно мелење. Мултифункционално - монтирање на работната површина на работната површина, тогаш можете да ја направите работата на мелење, сечење и многу повеќе. Работата за прислушување може да се изврши и на наковалот на клупата. Совршени визии со двојна намена - Оваа 5 VISE е погодна и за индустриска и за домашна употреба. Предната вилица може да се ротира за 360 степени, поудобна за прицврстувачи. Доволно зафат - вградените вилици се разгалени за подобрување на цевките за зафаќање и стегање и други тркалезни материјали со леснотија. Тешка конструкција - Овој заменик на клупата е конструиран од дуктилно железо за дополнителна издржливост и долговечност и е дизајниран за груби околини. Прецизност и цврстина - Полицијата на оловото завртка и шината за вода се надградени за да се постигне голема прецизност и висока цврстина.

Други карактеристики

Material:
Ductile Cast Iron
Jaws Width:
5
Jaws Opening:
5
Throat Depth:
3
Clamping Force:
20Kn
Hardness:
46-52HRC
Packing List:
1 x Bench Vise:

Најдобри понуди