.

.

Пролет Заклучување Мијалник, Болт М12, А4 СС, ПК25

Пролет Заклучување Мијалник, Болт М12, А4 СС, ПК25

DEN 288.00

Количина на стоки
Тековен

Цена За : Секој Внатре Диа : 12,2 мм Одговара На Големини На Завртки : М12 Надвор Од Диа. : 21,1 Мм Тип : Стандардна Дебелина На Должност : 2,5 мм Точка : Сплит Брава Мијалник Ги Исполнува/Надминува : D127 B Материјал : А4 Нерѓосувачки Челик Пакет Количина : 25 Земја На Потекло (предмет на промена) : Повеќе. Цена За : Секој Внатре Диа. : 12,2 мм Одговара На Големини На Завртки : М12 Надвор Од Диа. : 21,1 Мм Тип : Стандардна Дебелина На Должност : 2,5 мм Точка : Сплит Брава Мијалник Ги Исполнува/Надминува : D127 B Материјал : А4 Нерѓосувачки Челик Пакет Количина : 25 Земја На Потекло (предмет на промена) : Повеќе. 'Спиралните (во облик на серпентина) пролетни подлошки за заклучување најчесто се користат затоа што применуваат поголема напнатост на завртките по единица применет вртежен момент. Погледнете ги карактеристиките за Оваа Мијалник за Сплит Заклучување : МАТЕРИЈАЛ : А4 Нерѓосувачки Челик, ОДГОВАРА НА ГОЛЕМИНИ НА ЗАВРТКИ : М12, ДЕБЕЛИНА : 2,5 мм'.

Други карактеристики

Најдобри понуди