.

.

Организатор на завртки, Водечка Дупка Во Форма На V Подобрете Ја Ефикасноста На Работата Фиоката За Собирање Завртки За Брз Пристап Отпорна На Капки Од Легура На Ци?

Организатор на завртки, Водечка Дупка Во Форма На V Подобрете Ја Ефикасноста На Работата Фиоката За Собирање Завртки За Брз Пристап

DEN 1564.80

Количина на стоки
Тековен

БРЗ ПРИСТАП : оваа фиока за складирање може да ви помогне брзо да складирате и користите завртки во вообичаените работи за одржување, подобрувајќи ја ефикасноста на работата СТАБИЛЕН БЕЗ ТРЕСЕЊЕ : специјалниот дизајн на водечка дупка Во Форма На V може да ја води завртката да се лизне во соодветната дупка, така што завртката може да се чува постабилно, а завртката не е лесно да се тресе кога ќе се извлече шрафцигерот. МАЗНИ И ПРАВИ РАЦЕ : на фиоката за складирање е полиран и мазен, не бруси, без повреда на рацете, големината на дијаметарот на дупката за складирање е униформа, отпорна на абење, отпорна на капки, без чуден мирис, долг работен век. ПОДОБРЕТЕ ЈА ЕФИКАСНОСТА : Различни типови на дискови со завртки може стабилно да се наредени и да се користат, што е четири пати побрзо отколку рачно подигање и поставување завртки. Држејќи го електричниот бит во едната рака и работното парче во другата рака, нема потреба рачно да ја земате завртката и да ја ставате главата на шрафцигерот, што во голема мера ја подобрува ефикасноста на работата. НЕКОРОЗИВНА ЛЕГУРА НА ЦИНК : фиоката за завртки е изработена од материјал од легура на цинк, кој не е корозивен, отпорен на абење и има работен век повеќе од десет години. БРЗ ПРИСТАП : оваа фиока за складирање може да ви помогне брзо да складирате и користите завртки во вообичаените работи за одржување, подобрувајќи ја ефикасноста на работата. СТАБИЛЕН БЕЗ ТРЕСЕЊЕ : специјалниот дизајн на водечка дупка Во Форма На V може да ја води завртката да се лизне во соодветната дупка, така што завртката може да се чува постабилно, а завртката не е лесно да се тресе кога ќе се извлече шрафцигерот. МАЗНИ И ПРАВИ РАЦЕ : на фиоката за складирање е полиран и мазен, не бруси, без повреда на рацете, големината на дијаметарот на дупката за складирање е униформа, отпорна на абење, отпорна на капки, без чуден мирис, долг работен век. ПОДОБРЕТЕ ЈА ЕФИКАСНОСТА : Различни типови на дискови со завртки може стабилно да се наредени и да се користат, што е четири пати побрзо отколку рачно подигање и поставување завртки. Држејќи го електричниот бит во едната рака и работното парче во другата рака, нема потреба рачно да ја земате завртката и да ја ставате главата на шрафцигерот, што во голема мера ја подобрува ефикасноста на работата. НЕКОРОЗИВНА ЛЕГУРА НА ЦИНК : фиоката за завртки е изработена од материјал од легура на цинк, кој не е корозивен, отпорен на абење и има работен век повеќе од десет години. БРЗ ПРИСТАП : оваа фиока за складирање може да ви помогне брзо да складирате и користите завртки во вообичаените работи за одржување, подобрувајќи ја ефикасноста на работата2.

Други карактеристики

Item Type:
Screw Storage Tray
Model:
M50A
Material:
Zinc alloy
Hole Diameter:
Approx. 5.0mm / 0.2in
Applicable Diameter:
Approx. 3.5 ~ 4mm / 0.14 ~ 0.16in
Applicable Length:
< Approx. 10mm / 0.39in
Number of Holes:
91
Package List:
1 x Screw Storage Tray :

Најдобри понуди