.

.

QSTNXB алатка за алатка, 600D Оксфордска крпа за крпа, торба за половината, мултифункционална градежна алатка за одржување, торбички, прилагодлива торба за градинарски ?

QSTNXB алатка за алатка, 600D Оксфордска крпа за крпа, торба за половината, мултифункционална градежна алатка за одржување, торбички,

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

Издржлива 600 D Оксфордска крпа : Алатката торбичка е изработена од 600 D Оксфордска ткаенина, отпорна на солза, секоја позиција за поддршка на оптоварување е засилена за многу пати, подобро алатки за вчитување, има значително Прилагодлива : Поднесената торбичка за појас усвоен прилагодлив дизајн на тока за брзо ослободување, може да се прилагоди според сопствената големина. Мултифункција на отпорна на абење : Мулти -функционален пакет со отпорни на абење, практично и удобно. Добро изработка. Може да стави различни алатки : торбата со половината на алатката има 4 џебови за различни алатки, како што се ракавици, ножици, клучеви, странични секачи, шрафцигери, итн. Мала големина : торбички со алатки за ремени мала големина, мала тежина, лесна за носење и складирање и лесни за Извадете за канцелариски патувања. Спецификација : Тип на ставка : Алатки за џебови за алатки : 600 D Оксфорд Клајд Производ Боја : Bluedetail Карактеристики : голем простор, пластична тока, зашивање на точност, метални прстени се закопчуваат : приближно.

Други карактеристики

Item Type:
Tool Pockets
Material:
600D Oxford Cloth
Product Color:
Blue
Detail Features:
Large Space, Plastic Buckle, Accuracy Stitching, Metal Rings Buckle
Size:
Approx. 20 x 10 x 30cm / 8 x 4 x 12in
Package List:
1 x Tool Pockets:

Најдобри понуди