.

.

DEWALT D279042 Хартија Филтер Кеса За D27904 Прашина Екстрактор, 3-Пакет, Кафеава

DEWALT D279042 Хартија Филтер Кеса За D27904 Прашина Екстрактор, 3-Пакет, Кафеава

DEN 429.28

Количина на стоки
Тековен

ХАРТИЈА ФИЛТЕР Торба D27904 12 GAL (3 КОМПЈУТЕР) ХАРТИЈА ФИЛТЕР Торба D27904 12 GAL (3 КОМПЈУТЕР). ХАРТИЈА ФИЛТЕР Торба D27904 12 GAL (3 КОМПЈУТЕР). ХАРТИЈА ФИЛТЕР Торба D27904 12 GAL (3 КОМПЈУТЕР). ХАРТИЈА ФИЛТЕР Торба D27904 12 GAL (3 КОМПЈУТЕР). ХАРТИЈА ФИЛТЕР Торба D27904 12 GAL (3 КОМПЈУТЕР). ХАРТИЈА ФИЛТЕР Торба D27904 12 GAL (3 КОМПЈУТЕР). ХАРТИЈА ФИЛТЕР Торба D27904 12 GAL (3 КОМПЈУТЕР). ХАРТИЈА ФИЛТЕР Торба D27904 12 GAL (3 КОМПЈУТЕР). ХАРТИЈА ФИЛТЕР Торба D27904 12 GAL (3 КОМПЈУТЕР). Опис НА производот DEWALT D279042 ХАРТИЈА ФИЛТЕР ТОРБА D27904 12 GAL (3 КОМПЈУТЕР) Од Производителот Пакет од три хартија филтер кеси за дрво или drywall прашина. Торба зголемува Прашина Екстрактор На Двојна Филтрација и Ја Подобрува ефикасноста на филтерот. За употреба Со D27904 dewalt прашина екстрактор.

Други карактеристики

Најдобри понуди