.

.

Спектроби: Потекло - Нинтендо Wii

Спектроби: Потекло - Нинтендо Wii

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Усовршете ги вештините на вашиот возрасен и еволуиран формирајте Спектроби и борбени непријатели во борба во реално време За прв пат во спектробите франшиза историја битка како Рален или Јена и господар вештини секој херој во еден играч или ко-оп режим. Разбудете се, тренирајте и командувајте преку 100 различни видови Спектроби. Иновативен дизајн со досега невиден систем ЗА ископување МИНИ-игри СО 3д Спектроби. Лоцирајте и откопајте скриени предмети со помош на Вашите Спектроби. Усовршете ги вештините на вашиот возрасен и еволуиран формирајте Спектроби и борбени непријатели во борба во реално време. За прв пат во спектробите франшиза историја битка како Рален или Јена и господар вештини секој херој во еден играч или ко-оп режим. Разбудете се, тренирајте и командувајте преку 100 различни видови Спектроби. Иновативен дизајн со досега невиден систем ЗА ископување МИНИ-игри СО 3д Спектроби. Лоцирајте и откопајте скриени предмети со помош на Вашите Спектроби. Опис На производот Спектроби : Потеклото ја носи успешната серија На wii ® со нова приказна која открива тајни од минатото преку ретроспективи на значајни настани. Спектроби : Потеклото има детална тродимензионална графика на телевизија и сите нови карактеристики на играта. Играчите ќе ги користат уникатните Wii контроли за да истражуваат огромни светови, да ископаат тродимензионални фосили, да се борат во реално време и да разоткријат привлечна приказна додека го откриваат клучот за спречување на галактичка закана. Акциона / авантуристичка игра мешање битки во реално време, научна фантастика и колекција чудовишта, Спектроби : Потеклото ја носи успешната серија позната од претходните изданија на ДС во Ви за прв пат. Преполна со возбудлива нова приказна која открива тајни од минатото на франшизите, тродимензионална графика, уникатни Wii контроли и сите нови карактеристики на играта including вклучувајќи Ја И Ко-оп играСпектроби : Потеклото ги предизвикува играчите да спречат галактичка закана со користење на брзина, стратегија и, се разбира, Спектроби.наслов { фонт-семејство : Вердана, Хелветица ноје, Arал, сериф; големина на фонт : 10пх; фонт-тежина : задебелени букви; стил на фонт : италик;} ул.алинеја { стил на листа : внатрешен диск; текст-алинеја : - 15px;} табела.повик { фонт-семејство : вердана; големина на фонт : 11пх; линија-висина : 1.vgoverview { висина : 125px; позадина : #9 DC4 D8 ur(https : //images-na.ssl-слики- / слики/G/01/електроника/детали-страница/повик-bg.пнг) повторете-х; граница-лево : 1px цврст #999999; граница-десно : 1px цврст #999999; баласт-лево : 20px; баласт-десно : 20px; баласт-дното : 10px; ширина : 250px; фонт-семејство : вердана; големина на фонт : 12px; } Борбени непријатели Како Рален. Погледнете поголеми. Или за прв пат, како Џина. Погледнете поголеми. 3д Спектроба ископување игра. Погледнете поголеми. Приказна Како и со претходните игри во серијата Спектроби, Спектробите : Потеклото ги следи авантурите На Рален и Јена. Офицерите во Футуристичката Планетарна Патрола Нанаиро, Рален и Јена се авангарда на одбраната на сончевиот систем против непријателите, вклучувајќи го и вонземското зло познато како Индексирање. За борба против овие закани што ги имаат и мора да продолжат да ја користат моќта на мистериозните суштества познати како Спектроб. Што е Спектроба? Спектробите се антички суштества на светлината кои постојат од почетоците на галаксијата. Всушност, тие се толку древни што повеќето, иако живи, сега постојат суспендирани во фосилизирана состојба. Настрана од фактот дека Спектробите се големи и импозантни, суштината на нивната моќ лежи во нивната ориентација кон едно од петте елементарни својства : оган, растение, земја, небо или вода. Сепак, овие својства не се создадени еднакви, наместо да имаат посебни експлоатирачки сили кога се спротивставуваат на други сили; на пример, огнот е силен против растението, водата е силна кога се користи против оган, растението е силно против земјата, небото е силно против водата итн. Игра Игра Во Спектробите : потекло центри околу способноста на играчот успешно да ги користат и да се борат заедно нивната стабилна на собрани Спектробите во битка против различни непријатели. За разлика од претходните игри Со Спектроби, Спектробите : Потеклото е дизајнирано околу битките во реално време. И карактерот на играчот и нивниот сегашен Спектроб истовремено ги ангажираат непријателите во борба користејќи стандардни напади, како и комбинации за да добијат поени за искуство.

Други карактеристики

Најдобри понуди