.

.

Лимес Дипломат Почит Парична Казна Челик Ниб Фонтана Пенкало - Мет Хром

Лимес Дипломат Почит Парична Казна Челик Ниб Фонтана Пенкало - Мет Хром

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Целосна метална обвивка за СИТЕ дипломатски пенкала : Ова обезбедува долготрајни, совршени микрометриски фитинзи, рамнотежа на тежината и отпорност на удари Нашите сопствени нерѓосувачки челик и 14к златни врвки, кои нудат одлична удобност, чувство и контрола на пишувањето. Ниту една машина не може да ги замени упатствата и експертизата за рачно склопување и единица по единица тестирање. Поради ова секое пенкало се подложува на рачно тестирање за да се осигура дека перформансите и регуларноста на пишувањето се совршени. Овој исклучително тежок производствен процес објаснува зошто дипломатските производи нудат целосна петгодишна гаранција. Љубителите на пенкало и специјалисти ги препознаваат пенкалата ЗА ДИПЛОМАТИ како најдобар квалитет по вредност што парите можат да ги купат. Целосна метална обвивка за СИТЕ дипломатски пенкала : Ова обезбедува долготрајни, совршени микрометриски фитинзи, рамнотежа на тежината и отпорност на удари. Нашите сопствени нерѓосувачки челик и 14к златни врвки, кои нудат одлична удобност, чувство и контрола на пишувањето. Ниту една машина не може да ги замени упатствата и експертизата за рачно склопување и единица по единица тестирање. Поради ова секое пенкало се подложува на рачно тестирање за да се осигура дека перформансите и регуларноста на пишувањето се совршени. Овој исклучително тежок производствен процес објаснува зошто дипломатските производи нудат целосна петгодишна гаранција.

Други карактеристики

Најдобри понуди