.

.

елабо Контејнери За Складирање Храна Фрижидер Произведуваат Штедач-Организатор На Фрижидер Чувар Фиоки Корпи Корпи Со Капаци И Отстранлив Сад За Одвод За Зеленчу?

елабо Контејнери За Складирање Храна Фрижидер Произведуваат Штедач-Организатор На Фрижидер Чувар Фиоки Корпи Корпи Со Капаци И Отстранлив

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

€ЧУВАЈТЕ ЗЕЛЕНЧУК 2 средните контејнери се совршени за грозје, цреши, јагоди, киви, лимони, клементини, смокви, сливи, цреша домат, боровинки, малини, капини, грозје и други мали овошја, заштеда на простор, чиста и не мирис ●МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЈН●фиоката за филтрирање на дното за да ги издигне производите подалеку од влага и може директно да се складира по чистењето, да ја филтрира водата на површината на зеленчукот и овошјето и да го намали расипувањето; може да се комбинира за да се подобри искористувањето на просторот на фрижидерот. ●БЕЗБЕДНОСЕН МАТЕРИЈАЛ за ХРАНА од степен на ХРАНА, изработен од висококвалитетен безбедносен милениче материјал за храна, кој може ефикасно да се спротивстави на дамки и мириси, 100% без БПА. Погоден за складирање во фрижидер, исто така и за здрава забава за пикник. ●ЕДНА ГОДИНА ГАРАНЦИЈА ВЕ МОЛИМЕ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НЕ ЗА МАШИНА ЗА МИЕЊЕ САДОВИ ИЛИ МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА.

Други карактеристики

Најдобри понуди