.

.

Монтирање На Ѕид

Монтирање На Ѕид

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Лебдечки Држач За Ѕид За Вашата конзола, ви олеснува да ја монтирате конзолата на ѕидот Монтирајте го веднаш до ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР за кул поставување игри или скријте го зад ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР за минималистички изглед. Заштедете простор во вашата област за игри и можете да заборавите на сите жици што лежат наоколу и изгледаат неуредно. Ѕидниот Држач за ЛЕБДЕЧКИ ЗАФАТ е дизајниран дискретно да ја држи вашата конзола безбедно монтирана на вашиот ѕид без да покрива влезови кога е монтиран. Можеби ќе бидете изненадени од едноставноста на Ѕидниот Држач за ЛЕБДЕЧКИ ЗАФАТ, но бидејќи нашиот фокус е на вашата конзола, Ѕидните Држачи за ЛЕБДЕЧКИ ЗАФАТ се дизајнирани да бидат што е можно поневидливи.Кога Е инсталирана Вашата Play Station Монтирањето овозможува вентилација од 360 степени со навалување малку од ѕидот.Ѕидниот Држач за ЛЕБДЕЧКИ ЗАФАТ се состои од три специјални развиени делови за монтирање што обезбедува цврсто решение што ја стабилизира конзолата при инсталирање. Опис НА производот Лебдечки Држач За Ѕид За Вашата конзола, ви олеснува да ја монтирате конзолата на ѕидот. Монтирајте го веднаш до ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР за кул поставување игри или скријте го зад ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР за минималистички изглед. Во секој случај, можете да заштедите простор во вашата област за игри, и можете да заборавите на сите жици што лежат наоколу и изгледаат неуредно. Ѕидниот Држач за ЛЕБДЕЧКИ ЗАФАТ е дизајниран дискретно да ја држи вашата конзола безбедно монтирана на вашиот ѕид без да покрива влезови кога е монтиран.

Други карактеристики

Најдобри понуди