.

.

WDBBY Мала Рачна Правосмукалка, Голем Стил На Вшмукување, Полнење За Домашна Употреба

WDBBY Мала Рачна Правосмукалка, Голем Стил На Вшмукување, Полнење За Домашна Употреба

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Ако сакате да наполните, ве молиме користете 5v влез за напојување за да ја наполните не само запалката на автомобилот, туку и запалката на автомобилот ● Прецизни внатрешни делови за високоефикасни мотори со голема брзина со прецизни центрифугални вентилатори за подобрување на вшмукувањето и чистотата. ● Опционалните техники на проширување, со две различни технологии за проширување, можат да задоволат различни потреби при употреба. ● Дизајн, складирање и чистење на капакот за прашина за да се спречи секундарно загадување; внимателен дизајн. ● Оптимизиран дизајн на воздушни канали, дизајн на телото на директно вентил, намалена отпорност на ветер, зголемена ефикасност, подобра моќ на вшмукување. Ако сакате да наполните, ве молиме користете 5v влез за напојување за да ја наполните не само запалката на автомобилот, туку и запалката на автомобилот. ● Прецизни внатрешни делови за високоефикасни мотори со голема брзина со прецизни центрифугални вентилатори за подобрување на вшмукувањето и чистотата. ● Опционалните техники на проширување, со две различни технологии за проширување, можат да задоволат различни потреби при употреба. ● Дизајн, складирање и чистење на капакот за прашина за да се спречи секундарно загадување; внимателен дизајн.

Други карактеристики

Најдобри понуди