.

.

Играчки за диносауруси За Детски Играчки - 6 Повлечете Играчки Автомобили | Детски Играчки За Диносауруси | Играчки За Диносауруси Играчки За Возила | Играчки За Дин?

Играчки за диносауруси За Детски Играчки - 6 Повлечете Играчки Автомобили | Детски Играчки За Диносауруси | Играчки За Диносауруси

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА : 4 автомобили за повлекување на Диносаурусите со Цело тело се долги 5 инчи што ги прави играчки за диносауруси со совршена големина за мали деца 4 главата диносаурус повлече автомобили се 2. Дизајнот на реална комбинација на диносауруси и возила прави кул играчка за диносауруси за момчиња. БЕЗБЕДНОСТ : нашите автомобили за повлекување на диносаурусите се направени од супериорен пластичен материјал ЗА СТОМАЧНИ мускули, издржлив и без мириси. Острите агли се направени од мека пластика, побезбедни, полесни и поотпорни на удар. 6 ПАКЕТ ДИНОСАУРУС АВТОМОБИЛИ : Целото тело диносаурус повлече автомобили карактеристики Стегосаурус, Анкилосаурус, Велоцираптор, Птеросаурус визуелно следење способност и флексибилност на двете раце. ОДЛИЧЕН ПОДАРОК : играчките за автомобили со повлекување на диносаурусите се убаво спакувани што го прави совршен подарок за деца, фаворизира забава за диносауруси. Одлични едукативни играчки кои ќе им помогнат на децата да научат за различни диносауруси.

Други карактеристики

Најдобри понуди