.

.

11/16 ХСС БПД 6 Х 1/2

11/16 ХСС БПД 6 Х 1/2

DEN 905.12

Количина на стоки
Тековен

Направено во САД ОД ВЛ Фулер Материјали Со Врвен Квалитет. Бред-Точките произведуваат Прецизни Дупки. Легенда (во инчи, освен ако не е поинаку наведено) : . Цд = Дијаметар НА Сечење ДЕ = Децимален ЕКВИВАЛЕНТ FL = Должина На Флејта ОЛ = Вкупна Должина RHR = Ротација На Десната Рака LHR = Ротација На Левата Рака. Направено во САД ОД ВЛ Фулер. Материјали Со Врвен Квалитет. Бред-Точките произведуваат Прецизни Дупки. Легенда (во инчи, освен ако не е поинаку наведено) : . Цд = Дијаметар НА Сечење ДЕ = Децимален ЕКВИВАЛЕНТ FL = Должина На Флејта ОЛ = Вкупна Должина RHR = Ротација На Десната Рака LHR = Ротација На Левата Рака. Овие 1/2 инчен стебло бред-точка вежба битови доаѓаат во големини поголеми од 1/2 инчи. Овој тип на бред-поинт произведува чисти дупки со прецизна големина во дрвени предмети и пластика. Големините од 1/8 до 15/64 инчи се 5 инчи во вкупна должина. Големините од 1/4 до 1-1/2 инчи се 6 инчи во вкупна должина. Може да биде специјално мелено за помеки шуми доколку е наведено при нарачката. Може да се нарача со долги бред поени за аголно дупчење. Овие бред-точка вежба битови се врвен квалитет со голема брзина челик (ХСС) ОД WL Fuller, познат по своите квалитетни производи.

Други карактеристики

Најдобри понуди