.

.

Курад Микроб Штит Леплив Завој Без Допир, Пластичен Завој со Лесна Обвивка за Нанесување.75 х 3, 30 Брои

Курад Микроб Штит Леплив Завој Без Допир, Пластичен Завој со Лесна Обвивка за Нанесување.75 х 3, 30 Брои

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Цврсто фатете го секој крај на обвивката Дајте остар повлекување за да го отстраните едниот крај на обвивката. Централна подлога над раната, запечатете ја едната страна и извлечете ја преостанатата обвивка. НАПРЕДНА ОБВИВКА - овој завој За Лепило Курад има специјална обвивка со отворено повлекување за брза, хигиенска примена. Искуство СО отворање БЕЗ ДОПИР-Специјално дизајнираното искуство за отворање гарантира дека не го допирате лепилото или подлогата, за да помогнете во намалувањето на ризиците од контаминација. ЛЕСНО НАНЕСУВАЊЕ-Завојот лесно се нанесува за неколку секунди - само отворете, ставете, залепете и прицврстете. НЕЛЕПЛИВА ПОДЛОГА-нема да ја наруши раната. ИЗДРЖЛИВ ПЛАСТИЧЕН ЗАВОЈ-Пластична подлога за сеопфатна, долготрајна заштита. НАПРЕДНА ОБВИВКА - овој завој За Лепило Курад има специјална обвивка со отворено повлекување за брза, хигиенска примена. Искуство СО отворање БЕЗ ДОПИР-Специјално дизајнираното искуство за отворање гарантира дека не го допирате лепилото или подлогата, за да помогнете во намалувањето на ризиците од контаминација. ЛЕСНО НАНЕСУВАЊЕ-Завојот лесно се нанесува за неколку секунди - само отворете, ставете, залепете и прицврстете. НЕЛЕПЛИВА ПОДЛОГА-нема да ја наруши раната. ИЗДРЖЛИВ ПЛАСТИЧЕН ЗАВОЈ-Пластична подлога за сеопфатна, долготрајна заштита. Големина : 30 Брои УПЦ : 888277702779 На Повеќето луѓе им е тешко да стават обичен завој без да го допираат лепилото или подлогата.

Други карактеристики

Најдобри понуди