.

.

4 парчиња Куки За Колички, Тешки Штипки За Колички за Џогирање Со Сигурносен Ремен За Зглоб, Универзални Куки За Кабриолет, Кука За Количка, Куки За Мама За Висечки К?

4 парчиња Куки За Колички, Тешки Штипки За Колички за Џогирање Со Сигурносен Ремен За Зглоб, Универзални Куки За Кабриолет, Кука За Количка,

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

®Доаѓа Со Безбедносен Ремен За Зглобот смислено додадовме сигурносен ремен за зглоб на куката за кабриолет торба за да спречиме лизгање на количката, што не се наоѓа во другите обични куки. Ставањето на едниот крај на ременот на вашиот зглоб може да спречи лизгање на количката и да избегне несреќа. ●Лесно Се Прикачува И Отстранува ● нашите мамички куки за колички се лесни за инсталирање и отстранување. Треба само да ја закопчате лентата за кука и јамка на рачката на количката, а потоа лесно можете да ги закачите кесите за пелени или торбите за пазарење. ●Силни И Цврсти ● Изработени Од густа стп кожа и метални карабини, куките за колички за кеси за пелени имаат добра носивост. Тие се силни и издржливи, не се лесни за оштетување и ' рѓа, издржуваат години на употреба. ①Вклопете Ги Повеќето Колички За Џогирање ● нашите штипки за карабини за колички имаат ленти за куки и јамки што можете да ги прилагодите и инсталирате според различни типови рачки за колички, погодни за повеќето колички. Нема повеќе носење тешки кеси за пелени и чанти при пазарење и одење. ●Едноставен и Практичен Дизајн ● дизајнот На нашите куки за притискање е едноставен и практичен. Класичната црна боја и елегантната форма на карабин го надополнуваат секој стил на колички. Куките за колички ги ослободуваат вашите раце и им го олеснуваат патувањето на родителите. ®Доаѓа Со Безбедносен Ремен За Зглобот. смислено додадовме сигурносен ремен за зглоб на куката за кабриолет торба за да спречиме лизгање на количката, што не се наоѓа во другите обични куки. Ставањето на едниот крај на ременот на вашиот зглоб може да спречи лизгање на количката и да избегне несреќа. ●Лесно Се Прикачува И Отстранува ● нашите мамички куки за колички се лесни за инсталирање и отстранување. Треба само да ја закопчате лентата за кука и јамка на рачката на количката, а потоа лесно можете да ги закачите кесите за пелени или торбите за пазарење. ●Силни И Цврсти ● Изработени Од густа стп кожа и метални карабини, куките за колички за кеси за пелени имаат добра носивост. Тие се силни и издржливи, не се лесни за оштетување и ' рѓа, издржуваат години на употреба. ①Вклопете Ги Повеќето Колички За Џогирање ● нашите штипки за карабини за колички имаат ленти за куки и јамки што можете да ги прилагодите и инсталирате според различни типови рачки за колички, погодни за повеќето колички. Нема повеќе носење тешки кеси за пелени и чанти при пазарење и одење. ●Едноставен и Практичен Дизајн ● дизајнот На нашите куки за притискање е едноставен и практичен.

Други карактеристики

Најдобри понуди