.

.

Лента за влечење од RoofPax | 3 x 30 стапки. Јаже за обновување на патот | 30,180 lb КАПАЦИЈА ЗА ПРЕГЛЕД СОВЕТ |

Лента за влечење од RoofPax | 3 x 30 стапки. Јаже за обновување на патот | 30,180 lb КАПАЦИЈА ЗА ПРЕГЛЕД СОВЕТ |

DEN 1153.60

Количина на стоки
Тековен

? Изведба на индустриска сила : 30180 фунти рејтинг на повлекување, ленти за покрив, ви помагаат со влечење возила, движење остатоци и опрема за влечење со ленти, вклучително и вашето сопствено возило. Со овие ленти никогаш нема да се заглавите. Тие функционалност се супериорни во однос на ланците бидејќи се побезбедни и полесни за употреба. Оценката за влечење 30,180 фунти е идеален за влечење возила, движење на остатоци и опрема за влечење со леснотија. Мешавината од полиестер и свила 80/20 додава издржливост и сила и за влечење и закрепнување. Вклучениот заштитен ракав го намалува абењето и солза на каишот и го продолжува неговиот живот. Тројните засилени крајни јамки се совршени и за апликации за влечење и за обновување. Дополнува други алатки за влечење, како што се ленти за оски, окови и куки. Вклучената торба за влечење го олеснува чувањето на лентата за влечење во движење.

Други карактеристики

Најдобри понуди