.

.

Луксузни 4 Еез Сос Чинии За Потопување Чинии За Бонбони Чинија За Ужина Чинија За Зачини Јадење Со Вкус Јадење Сос За Храна Чинија За Зачини Беж Чинија За Закуска Ки?

Луксузни 4 Еез Сос Чинии За Потопување Чинии За Бонбони Чинија За Ужина Чинија За Зачини Јадење Со Вкус Јадење Сос За Храна Чинија

DEN 105.44

Количина на стоки
Тековен

ЛИСТ ОБЛИК СОС јадење Отпорен На Удари, атрактивен изглед , лесен и изолација ЈАПОНСКИ ЈАДЕЊА СО СОЈА СОС може да собере масло, сол, сос, оцет, суши, путер. ЧИНИИ СО СОС ОД СУШИ Чинии За Салата Во Облик На Овошје Чинии За Салата Цврсти Чинии За Мешање за Житарки, Супа Од Чинија За Сервирање Салата, Сад За Салата и Чинија Со Зелена Салата Чинија Со Тестенини Од Овес. ЈАПОНСКИ ЈАДЕЊА за ПРЕДЈАДЕЊЕ Безбедно за децата и семејствата да го користат на училиште, пикник и патување. ПЧЕНИЦА СЛАМА СОС сад Прекрасна шема, ве однесе добро расположение, како и уживајте во вашата вкусна храна. ЛИСТ ОБЛИК СОС јадење Отпорен На Удари, атрактивен изглед , лесен и изолација. ЈАПОНСКИ ЈАДЕЊА СО СОЈА СОС може да собере масло, сол, сос, оцет, суши, путер. ЧИНИИ СО СОС ОД СУШИ Чинии За Салата Во Облик На Овошје Чинии За Салата Цврсти Чинии За Мешање за Житарки, Супа Од Чинија За Сервирање Салата, Сад За Салата и Чинија Со Зелена Салата Чинија Со Тестенини Од Овес. ЈАПОНСКИ ЈАДЕЊА за ПРЕДЈАДЕЊЕ Безбедно за децата и семејствата да го користат на училиште, пикник и патување. ПЧЕНИЦА СЛАМА СОС сад Прекрасна шема, ве однесе добро расположение, како и уживајте во вашата вкусна храна. Пакетот Вклучува 4 х Зачини Карактеристики На Садот-Боја : беж јадење со сос од храна. - : Пченица Слама пченица слама сос сад. - Големина : 11 х 7 х 2,5 см јапонски јадења за предјадење.

Други карактеристики

Најдобри понуди