.

.

SKF A65 завиткан класичен V-појас

SKF A65 завиткан класичен V-појас

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

SKF класичен завиткан индустриски V-појас Висока флексибилност. Ткаенината за завиткување на гумената на хлоропрена се спротивставува на абразија, умерено отпорна на нафта. Температурата се движи од -35 до +65 ° C. Ремените се анти-статички по ISO 1813, постојана должина по толеранции за совпаѓање на ISO. SKF класичен завиткан индустриски V-појас. Висока флексибилност. Ткаенината за завиткување на гумената на хлоропрена се спротивставува на абразија, умерено отпорна на нафта. Температурата се движи од -35 до +65 ° C. Ремените се анти-статички по ISO 1813, постојана должина по толеранции за совпаѓање на ISO. Дизајнот на гума од перничиња на SKF обезбедува добра лепење помеѓу членовите на напнатоста (жиците) и гумената перница. Облеките за напнатост се направени од полиестерско предиво. Пред-натоварувањето на жиците за време на нивниот процес на импрегнација на гума резултира во мало истегнување за време на работата.

Други карактеристики

Најдобри понуди