.

.

ДОИТОЛ Кутија За Складирање Облека Организатор Крпа За Складирање Играчки Организатор За Складирање На Играчки Контејнер За Складирање Облека Кутија За Складира?

ДОИТОЛ Кутија За Складирање Облека Организатор Крпа За Складирање Играчки Организатор За Складирање На Играчки Контејнер За Складирање Облека

DEN 208.16

Количина на стоки
Тековен

Оксфорд ткаенина КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ облека кога не го користите, можете да го преклопите во мала големина за погодно складирање, корисно и сигурно. КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ОБЛЕКА материјал од Висока класа, флексибилност и одлична издржливост, лесен за употреба, за работен век. ОРГАНИЗАТОР НА ПОСТЕЛНИНА торба организатор На Облека чувајте ги вашите работи без прашина, без мувла, одлични и добри перформанси. КОШНИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ТКАЕНИНА користи кутија за складирање Со Голем капацитет, чување облека, ќебиња, добар помошник за вашиот дом. КЕСИ ЗА КАНТИ за СКЛАДИРАЊЕ ОБЛЕКА Фина изработка со атрактивен дизајн на изглед. Овие кутија за складирање поседува едноставен дизајн. Оксфорд ткаенина. КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ облека кога не го користите, можете да го преклопите во мала големина за погодно складирање, корисно и сигурно. КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ОБЛЕКА материјал од Висока класа, флексибилност и одлична издржливост, лесен за употреба, за работен век. ОРГАНИЗАТОР НА ПОСТЕЛНИНА торба организатор На Облека чувајте ги вашите работи без прашина, без мувла, одлични и добри перформанси. КОШНИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ТКАЕНИНА користи кутија за складирање Со Голем капацитет, чување облека, ќебиња, добар помошник за вашиот дом. КЕСИ ЗА КАНТИ за СКЛАДИРАЊЕ ОБЛЕКА Фина изработка со атрактивен дизајн на изглед. Овие кутија за складирање поседува едноставен дизајн. Пакет Листа 1 х Склопувачки Кутија За Складирање Карактеристики-Материјал : Оксфорд крпа Склопувачки Кутија За Складирање За Играчка. - Големина : 38,00Х26, 00Х15, 00см/14, 93Х10, 22Х5, 89инч големи канти за складирање. - Организатор на облека чувајте ги вашите работи без прашина, без мувла, одлични и добри канти за складирање на облека.

Други карактеристики

Најдобри понуди