.

.

Јута Пневматски Директно 8ММ Или 5/16 Од Воздух Линија Унија Притисни Воздух Фитинг Брзо Поврзување Фитинзи Пневматски Притисни Поврзете Фитинзи Воздушна Цевка Фит?

Јута Пневматски Директно 8ММ Или 5/16 Од Воздух Линија Унија Притисни Воздух Фитинг Брзо Поврзување Фитинзи Пневматски Притисни

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Воздушна Линија Брзо Исклучување : Опсег На Притисок На Воздухот И Водата : 0-1 Mpa145 Psi Max Притисок : 1,5 Mpa/ 217 Psi/15 Опсег На Температура Од 0-60°C 32,140°F Применлива Цевка : Pu/Најлон/Меки Pe Фитинзи За Воздушна Линија Притисни Воздушни Фитинзи И Опсег На Притисок На Водата : 0-1 Mpa145 Psi Max Притисок : 1,5 Mpa/ 217 Psi/15 Опсег На Температура На Барот 0-60°C 32,140°F Применлива Цевка : Pu/Најлон/Меки Pe Авиокомпанија Фитинзи. Лесно За Инсталирање Оваа Фитинзи За Цевки За Брзо Поврзување Е Достапна Во Различни Стилови И Модели . Секој Модел Да Ја Исполни Својата Цел. Сите Модели На Фитинзи За Заклучување На Туркање Се Дизајнирани Совршено Да Одговараат На Вашите Потреби За Пневматски Цевки. Можете Лесно Да Ја Промените Насоката За Брзо Поврзување На Воздушната Линија Дури И По Инсталацијата. Прстенот За Ослободување На Е Во Согласност Со Дизајнот На Елипсата За Да Се Осигура Дека Исклучувањето На Врските На Воздушната Линија Е Во Добра Форма. Сите Фитинзи За Притискање За Поврзување Содржат Внатрешни Шестоаголни Дупки Ова Го Подобрува Процесот На Инсталација Во Тесен Простор.Фитинзите За Поврзување Со Притискање Може Лесно Да Се Демонтираат И Склопат Овие Конектори За Пластични Цевки Ги Исполнуваат Споменатите Притисоци И Температури. Фитинзите За Притискање Обично Се Дизајнирани Да Се Користат Со Воздушни Линии Некои Мали Воздушни Фитинзи Работат Со Полиетилен И Други Пластични Цевки Што Се Користат Во Филтри За Вода, Аквариуми И Производители На Мраз. Сепак, Фитинзите За Поврзување Со Туркање Обично не Можат да се Користат Со Флексибилни Бакарни Цевки И Има Голема Разновидност На Фитинзи За Воздушни Цевки На Пазарот; Всушност, Можете Да Најдете Воздушни Фитинзи D.

Други карактеристики

Најдобри понуди