.

.

2 Пакет-Држач За Дозвола За Паркирање За Шофершајбната На Автомобилот-Чиста Торбичка За Паркирање Со Лепило-Заштитникот За Винил Пластични Документи Држи Голема П?

2 Пакет-Држач За Дозвола За Паркирање За Шофершајбната На Автомобилот-Чиста Торбичка За Паркирање Со Лепило-Заштитникот За Винил Пластични

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШИОТ ПРЕМИН ПОМЕЃУ АВТОМОБИЛИТЕ-Практичниот Капак Го Олеснува Привремено Монтирање На Ознаките За Паркирање За Да Се Разменувате Помеѓу Возилата ОДГОВАРА НА ВАШАТА КАРТИЧКА ЗА ЕВИДЕНЦИЈА ЗА ВАКЦИНАЦИЈА ЗА ИМУНИЗАЦИЈА-ЛЕСНО СТАПЧЕ НА ЧИСТ ЏЕБ ЗА 4 Х 3 ЗНАЧКИ И ЕТИКЕТИ-Проѕирни Пластични Налепници За Ветерни Штитници Од Пластична Торбичка Изгледа Како Поминувањето Да Е Залепено Директно на Вашиот Прозорец, Врзивно Средство, Организатор или Ѕид. ТОА е ГОЛЕМ ДРЖАЧ ЗА ЗНАЧКИ ЗА ВАШИОТ АВТО - РАКАВ ОДГОВАРА 4Х3 И 3Х4 ГАРАЖНИ ОЗНАКИ ЗА ПАРКИРАЊЕ - Заштитните Џебни Торбички Работат со Големи или Мали Билети или Знак За Караван. СИЛНА САМОЛЕПЛИВА НАЛЕПНИЦА-Излупете Ги Отстранливите Лепливи Задни Листови за Да Ја Изложите Силната Прицврстување На Прозорецот на Вашето Возило. ОДЛИЧНА ВИДЛИВОСТ ЗА ПАРКИРАЊЕ И СПРОВЕДУВАЊЕ НА БИЛЕТИ-Подобар Преглед и Приказ за возачот отколку Закачалка За Огледало со Висечки Заден Поглед - не САМО ЗА АВТОМОБИЛИ!!! ИСТО ТАКА ОДЛИЧНО ЗА ПРИКАЖУВАЊЕ ЗНАЧКИ И ОРГАНИЗАТОРИ НА ПРОЕКТИ.

Други карактеристики

Најдобри понуди