.

.

Номад 40-21241 1 1/2 PWR-Flo AODD пумпа, дуктилно железо w/ptfe w/neoprene b/U дијафрагма & npt порта

Номад 40-21241 1 1/2 PWR-Flo AODD пумпа, дуктилно железо w/ptfe w/neoprene b/U дијафрагма & npt порта

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Пад на замена за Wilden AODD пумпи со еквивалентни прават и големина Пумпите со двојна дијафрагма управувана со воздух ракуваат со големи цврсти материи и кашеста маса. Asymmetrical Design PWR-Flo Design (ASD) има ефикасен воздушен систем. Анти-столбот дизајн исто така обезбедува одлична сигурност во течноста за вклучување/исклучување на течноста за пополнување и серија апликации. Воздушниот вентил и центарот се изработени од хемиски отпорен полипропилен. Номад 40-21241 1 1/2 "PWR-FLO AODD пумпа, дуктилно железо со PTFE (со резервна копија на неопренови) дипахрагми и NPT пристаништа. Асиметричниот дизајн на PWR-Flo Spool (ASD) има најефикасен воздушен систем достапен. Анти-столбовиот дизајн, исто така, обезбедува одлична сигурност во течноста за вклучување/исклучување на течноста за пополнување и апликации за серија. : NPF40/WAAA/TF/TF/STF/N/C.

Други карактеристики

Најдобри понуди