.

.

Генератор на рачни чудаци Kuidamos, преносен USB генератор за напојување Динамотор мултифункционален рачен генератор на чудак за силен генератор на електрична енергиј?

Генератор на рачни чудаци Kuidamos, преносен USB генератор за напојување Динамотор мултифункционален рачен генератор на чудак за силен генератор

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Издржлив генератор на рачни чудаци : Овој генератор на рачни чудак е направен со високо-технолошка технологија, а надворешниот случај е метален материјал, кој е издржлив и има долг животен век Се одликува со отпорна на вода, отпорен на шок, тековно преоптоварување и заштита од прегревање. УСБ -полнач за рачно чудак : Генераторот за полнење со висока моќност USB е мал по големина и светлина во тежина, што е многу преносно и може да се користи како напојување за итни случаи со силно производство на електрична енергија. Спецификации на генераторот на чудак : Максимална моќност е 20 W. Брзината на ротирање е 2000rmp/min. Соодветен напон и струја : 3 V/ 6.6 A, 5 V/ 4 A, 6 V/ 3. Добра изведба : Колку е побрза брзината на раката, толку е поголема моќноста. Максималната моќност е околу 20 W. Протресете го излезниот напон на генераторот мора да биде поголем од напонот за поставување за да го регулира излезниот напон. Ве молиме, прилагодете го напонот на 5 V пред да користите USB интерфејс. Wide Application : The hand crank generator is suitable for small power communication stations, small laptop, satellite phone, shortwave radio, regular cell phone, etc. It can be used in field operations, field trips, rescue operations, natural disasters, survival training, Комуникација за итни случаи, долгорочен недостаток на енергија, туризам, итна електрична енергија, итн. Издржлив генератор на рачни чудаци : Овој генератор на рачни чудак е направен со високо-технолошка технологија и надворешниот случај е метален материјал, кој е издржлив и има долг животен век. Се одликува со отпорна на вода, отпорен на шок, тековно преоптоварување и заштита од прегревање. УСБ -полнач за рачно чудак : Генераторот за полнење со висока моќност USB е мал по големина и светлина во тежина, што е многу преносно и може да се користи како напојување за итни случаи со силно производство на електрична енергија.

Други карактеристики

Најдобри понуди