.

.

Втозен инјектор за ѓубриво, комплет за ѓубриво за наводнување на надворешна нишка G2, комплет за уред за наводнување во градина, стабилен внес на ѓубрива, за градина?

Втозен инјектор за ѓубриво, комплет за ѓубриво за наводнување на надворешна нишка G2, комплет за уред за наводнување во градина, стабилен внес

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Пластичен материјал : Инјекторот за ѓубриво е изработен од висококвалитетен пластичен материјал, кој е сигурен перформанси, издржлив и има долг животен век Хидраулички управувано : Комплетот за уреди за наводнување во градината е хидраулично управуван од системот за наводнување, не е потребна надворешна моќност, со спецификација на надворешна нишка G2. Стабилен внес на ѓубриво : Под нормален проток на системот, количината на апсорбирано ѓубриво останува константна. А протокот на вода е 20м/ч. Ефективно : Овој пластичен инјектор за ѓубриво е најефикасен начин за примена на ѓубриво во системите за наводнување под притисок. Апсорпцијата на ѓубриво е 1200 L/ч. Список на пакети : Овој комплет за ѓубриво за наводнување вклучува инјектор за ѓубриво, вентил, конектор, две стегачи и ролна цевка. Совршено за градина, тревник, стаклена градина, итн. Спецификација : Тип на ставка : материјал за инјектирање на ѓубриво Материјал : ПластичнаКолор : како слики прикажана Тежина : Приближно.

Други карактеристики

Item Type:
Fertilizer Injector
Product Material:
Plastic
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 1170g / 2.6lb
Thread Specification:
G2 External Thread
Connector Specifications:
Quick Connector
Water Flow:
20m³/h
Fertilizer Absorption:
1200L/h
Pressure Range:
8bar
Application:
Irrigation, etc
Package List:
1 x Fertilizer1 x Valve1 x Connector2 x Clamp1 Roll x Tube 

Најдобри понуди