.

.

TREXD Gaming Глувчето Рампа Ergономски Дизајн Компјутер Mousepad Мека Рачниот Зглоб Одмор Маус Маса Рампа Црна За Лаптоп Компјутер Гејмер Компјутерски Додатоци

TREXD Gaming Глувчето Рампа Ergономски Дизајн Компјутер Mousepad Мека Рачниот Зглоб Одмор Маус Маса Рампа Црна За Лаптоп Компјутер

DEN 1531.20

Количина на стоки
Тековен

Во голема мера се користи во канцеларија, дома, сајбер кафе, итн на оние кои обично користат глушец. Дебел и Атрактивен Дизајн, изработен од флексибилна кожа и Силикон. Дизајн на рачниот зглоб, ќе го направи вашиот зглоб удобен кога користите глушец. Градите перница материјал, П отскокнување и флексибилни. Основата Не се лизга што овозможува подлогата на глувчето да лежи многу рамно и елегантно на вашата работна маса. Во голема мера се користи во канцеларија, дома, сајбер кафе, итн. на оние кои обично користат глушец. Дебел и Атрактивен Дизајн, изработен од флексибилна кожа и Силикон. Дизајн на рачниот зглоб, ќе го направи вашиот зглоб удобен кога користите глушец. Градите перница материјал, П отскокнување и флексибилни. Основата Не се лизга што овозможува подлогата на глувчето да лежи многу рамно и елегантно на вашата работна маса. Во голема мера се користи во канцеларија, дома, сајбер кафе, итн. на оние кои обично користат глушец.Дебел и Атрактивен Дизајн, изработен од флексибилна кожа и Силикон.

Други карактеристики

Најдобри понуди