.

.

Сликање на лице 2 Банер 13 мл | Не-ткаенини | Тешка винил еднострана со метални громови

Сликање на лице 2 Банер 13 мл | Не-ткаенини | Тешка винил еднострана со метални громови

DEN 980.80

Количина на стоки
Тековен

Ова не е ефтин транспарент на ткаенини Печатењето Тампа користи висококвалитетен, тешка, премија од 13 мл затворен/надворешен винил банер материјал. Сите транспаренти се отпечатени со употреба на најдобрата технологија за латекс мастило во индустријата, се отпорни на УВ и вода и издржат топли и ладни услови. Тие вклучуваат метални громи во секој агол за лесно виси. Поголемите димензии добиваат дополнителни громоти и засилени крцкање по сите страни. Димензиите се висина (одгоре до дното во инчи) и ширина (лево надесно во инчи). Печатењето Тампа е отворено за бизнис. Во моментов работиме под нормални распореди за производство и испорака. Ние се грижиме длабоко за чување на нашите вработени и клиенти безбедни и здрави. Ние вредно практикуваме мерки за безбедност во рамките на нашиот објект за да се осигураме дека секој вработен е безбеден и заштитен. Овие вклучуваат социјално дистанцирање и честа санитација на сите области и површини со висок допир. Овие мерки, исто така, ќе помогнат да се задржат пакувањето и производот безбедни и заштитени. Како да додадете или промените постојниот дизајн : Ако видите дизајн и сакате да направите мала промена (т. додавање на телефон #, лого или промена на бојата) само копирајте и залепете го ASIN : B07 SPGLWFR во полето за пребарување, пронајдете и Купете го банерот за големина што ви треба. ** Копирајте го ASIN за дизајнот што сакате да го измените. За да најдете ASIN : движете се надолу кон делот „Информации за производи“ на страницата за производи. Копирајте ги тие информации. во вашата порака. За да ни испратите порака : Одете на вашата нарачка и кликнете на „Прашајте го прашањето на производот“. Вклучете промени и асин на дизајнот што ги менувате и нашиот персонал на графички дизајнери ќе ви испрати доказ за одобрување. ВАНО : Ве молиме, испратете ни пораката веднаш штом ќе ја поставите нарачката со потребните информации. Како да поставите нарачка за прилагодена дизајн : Ако ви требаат повеќе од само неколку мали промени, тогаш копирајте/залепете го ASIN : B06 ZY2 L3 FP во полето за пребарување на. Ова е нашиот „обичен список“ што овозможува целосна прилагодување. Испратете ни ги боите на позадината и текстот и прикачете какви било слики или логоа и ќе испратиме доказ за одобрување. Производство/Испорака : Нашето производство на банер е навистина брзо! Откако вашата нарачка ќе биде купена и/или одобрена дизајн, вашата нарачка испорачува ист или следен работен ден! Нашите нормални работни часови се Мон-Пето, 9 часот наутро-06 : 00 часот. За дополнителна помош : https : //www./gp/help/customer/display. Ова не е ефтин транспарент на ткаенини. Печатењето Тампа користи висококвалитетен, тешка, премија од 13 мл затворен/надворешен винил банер материјал. Сите транспаренти се отпечатени со употреба на најдобрата технологија за латекс мастило во индустријата, се отпорни на УВ и вода и издржат топли и ладни услови. Тие вклучуваат метални громи во секој агол за лесно виси. Поголемите димензии добиваат дополнителни громоти и засилени крцкање по сите страни. Димензиите се висина (одгоре до дното во инчи) и ширина (лево надесно во инчи). Печатењето Тампа е отворено за бизнис. Во моментов работиме под нормални распореди за производство и испорака. Ние се грижиме длабоко за чување на нашите вработени и клиенти безбедни и здрави. Ние вредно практикуваме мерки за безбедност во рамките на нашиот објект за да се осигураме дека секој вработен е безбеден и заштитен. Овие вклучуваат социјално дистанцирање и честа санитација на сите области и површини со висок допир. Овие мерки, исто така, ќе помогнат да се задржат пакувањето и производот безбедни и заштитени. Како да додадете или промените постојниот дизајн : Ако видите дизајн и сакате да направите мала промена (т. додавање на телефон #, лого или промена на бојата) само копирајте и залепете го ASIN : B07 SPGLWFR во полето за пребарување, пронајдете и Купете го банерот за големина што ви треба. ** Копирајте го ASIN за дизајнот што сакате да го измените. За да најдете ASIN : движете се надолу кон делот „Информации за производи“ на страницата за производи. Копирајте ги тие информации. во вашата порака. За да ни испратите порака : Одете на вашата нарачка и кликнете на „Прашајте го прашањето на производот“. Вклучете промени и асин на дизајнот што ги менувате и нашиот персонал на графички дизајнери ќе ви испрати доказ за одобрување. ВАНО : Ве молиме, испратете ни пораката веднаш штом ќе ја поставите нарачката со потребните информации.

Други карактеристики

Најдобри понуди