.

.

Магистерски серии Tinezer Clicps на брадавици

Магистерски серии Tinezer Clicps на брадавици

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Овие прстиња на брадавиците од пинцета се одлични за почетници и за напредни корисници Прагот на болка од овие прстиња на брадавиците од пинцето се прилагодува со лизгачки прстен. Одлично за почетници и напредни корисници исто така. Прагот на болка од овие прстиња на брадавиците од пинцета се прилагодени. Овие прстиња на брадавиците од пинцета се одлични за почетници и за напредни корисници. Прагот на болка од овие прстиња на брадавиците од пинцето се прилагодува со лизгачки прстен. Одлично за почетници и напредни корисници исто така. Прагот на болка од овие прстиња на брадавиците од пинцета се прилагодени. Магистерски серии Tweezer Nipple Sticks.

Други карактеристики

Најдобри понуди