.

.

Gorgecraft 6 бои Силиконски ленти за сублимација Tumbler за еднократна употреба на чаши, нелип, отпорни на топлина, држач за хартија, држач за хартија, еластични ленти за тер?

Gorgecraft 6 бои Силиконски ленти за сублимација Tumbler за еднократна употреба на чаши, нелип, отпорни на топлина, држач за

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

6 бои силиконски ленти : бела, сина, зелена, розова, кафеава и црна боја по избор Пакетот содржи гумени ленти од 6 парчиња, секоја боја 1 парчиња, доволно за да ги задоволи вашите дневни потреби за појавување. Материјал отпорен на топлина : ленти изработени од силиконски материјал отпорен на топлина, се карактеризираат со убава еластичност и отпорност на топлина, ги заштитуваат рацете од топли чаши, шишиња; Лесно за истегнување, миење и суво, тешко за кршење или деформирање, цврсто и густо, може да се користи повторно подолго време. Совршено фиксна големина : околу 2,6инч (66мм) во дијаметар, висока 2,28 инчи (58мм), внатрешен дијаметар : 2,46инч (62,5мм). Силиконскиот завој прилагодена специјално за Tumblers совршено одговара на чашата и може добро да ја одржи хартијата за сублимација. Лесен за употреба : Силиконскиот опсег е многу лесен за употреба, откако ќе ја завиткате хартијата за сублимација на Tumbler на Tumbler, можете директно да го ставите силиконскиот опсег на Tumbler, тие можат да ви помогнат да ја поправите хартијата за сублимација многу добро за да спречите духови. Повеќе функции : Силиконските ленти за сублимација се дизајнирани да ги вклопат повеќето мембрани и шишиња, можат да ви помогнат цврсто да ја држите вашата хартија за сублимација кога ќе направите свои ѓубре, намалувајќи го изгледот на духови; Покрај тоа, силиконските ленти исто така можат да ги завиткаат торбите за складирање, да запечатуваат тетратки, пенкалата за пакети, алатките и така натаму.

Други карактеристики

Size:
about 2.6inch(66mm) in diameter, 2.28inch(58mm) high, inner diameter
Color:
White, blue, green, pink, brown and black
Package Included:
6pcs silicone bands
Kindly Note:
1. Color might be slightly different from the picture because of different display device.:
2. For any questions about our products, please contact us directly and we will assist you resolve any issue.:

Најдобри понуди