.

.

2 пакет сега ангажирајќи го дворот знак 16 x 24 - двострано печатење, со метални влогови 841098199715

2 пакет сега ангажирајќи го дворот знак 16 x 24 - двострано печатење, со метални влогови 841098199715

DEN 1588.80

Количина на стоки
Тековен

Добивате 2 знаци за оваа одлична цена Секој е отпечатен од две страни и вклучува метални влогови за ставање на знакот во трева, трева или мека нечистотија или песок. Овие знаци се направени од највисок квалитет на брановидна пластика и се печати во живописни светли бои со мастило отпорно на УВ. Ние ги заокружуваме аглите за да му дадете на вашиот знак попрофесионален изглед. Наменето за употреба на отворено, но може да се користи внатре (без метален удел). Дупките можат лесно да се прободат во пластиката, а знакот обесен или монтиран. Направено во САД. Компанија во сопственост на ветерани. Добивате 2 знаци за оваа одлична цена. Секој е отпечатен од две страни и вклучува метални влогови за ставање на знакот во трева, трева или мека нечистотија или песок. Овие знаци се направени од највисок квалитет на брановидна пластика и се печати во живописни светли бои со мастило отпорно на УВ. Ние ги заокружуваме аглите за да му дадете на вашиот знак попрофесионален изглед. Наменето за употреба на отворено, но може да се користи внатре (без метален удел).

Други карактеристики

Најдобри понуди