.

.

Влошки за рака на инвалидска количка, Универзална облека со потпирачи за покривка на потпирачот за колички за колички за колички за потпирач за колички за замена з?

Влошки за рака на инвалидска количка, Универзална облека со потпирачи за покривка на потпирачот за колички за колички за колички

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Квалитетна ABS+PU кожа : Покривот за потпирачи за инвалидска количка е изработена од висококвалитетна PU кожа и ABS материјали, меки и удобни, издржливи Лесно за чистење : Подлога за потпирачи за инвалидска количка со отпорност на абразија, отпорност на гребење и водоотпорна, лесна за чистење. Исклучителна изработка : потпирачот за рака се прицврстува на инвалидска количка стабилно и цврсто, професионално производство, исклучителна изработка. Долг сервисен живот : Удобна декомпресија, олеснување болка на рацете и лактот, попрактични, имаат долго време на услугата. Наменето за : Инсталацијата е едноставна, погодна за најпопуларните инвалидски колички, не е потребна измена, погодна за употреба. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за потпирач за ракави на инвалидска количка : АБС+ПУ кожа Големина : Прибл.17in Pitch Row : Прибл. Список на пакети со 14см/5.51in : 2 x инвалидска количка на потпирач за потпирач за потпирач за инвалидска количка.

Други карактеристики

Item Type:
Wheelchair Armrest Pad
Material:
ABS+PU leather
Size:
Approx. 26x5.5cm/10.24x2.17in
Pitch Row:
Approx. 14cm/5.51in
Package List:
2 x Wheelchair Armrest Pad4 x Screw:

Најдобри понуди