.

.

Интелигентен интелигентен преносен инструмент за квалитет на воздухот со еден клик, УСБ стандарден интерфејс за полнење, автоматска калибрација, анти-оксидација ?

Интелигентен интелигентен преносен инструмент за квалитет на воздухот со еден клик, УСБ стандарден интерфејс за полнење, автоматска калибрација,

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

● Овој тестер за квалитет на воздухот што може да се носи може да помогне во следење на квалитетот на воздухот на куќи, автомобили и хотелски соби Изгледот е лесен и безбеден, не зафаќа простор и има силно чувство за дизајн. Достапни се автомобили, wallидни држачи и вертикални додатоци. ● Производот автоматски се калибрира, откривањето во реално време ви обезбедува точна референца за податоци, компактен, лесен, економичен преносен PM2.5 детектор, ефикасно откривање на ефектот на прочистување на прочистувачот. ● Можете да го проверите квалитетот на воздухот во затворен простор во секое време, каде било, или можете да го вклучите уредот за континуиран мониторинг. Индикаторот за квалитет на воздухот со шест нивоа, добар, среден, сиромашен, нездрав, сериозен и опасен, може веднаш да ви го покаже квалитетот на воздухот. ● Овој производ е монитор за квалитет на воздухот во затворен простор, кој може точно да процени различни индикатори за квалитет на воздухот за да спречи штетни материи да влезат во респираторниот тракт, да влезат во алвеолите и да ја влошат астмата. ● 100% посветеност да ви обезбеди брзина од прва класа под претпоставката за обезбедување квалитет, извршување на извонредност и совршенство, можете да бидете сигурни дека работиме напорно, денешниот квалитет, утрешниот пазар, услугата и сите сме добри, посакувам мое Квалитетот на производот и квалитетот на услугата секогаш ќе бидат со вас. ● Овој тестер за квалитет на воздухот што може да се носи може да помогне во следење на квалитетот на воздухот на куќи, автомобили и хотелски соби. Изгледот е лесен и безбеден, не зафаќа простор и има силно чувство за дизајн. Достапни се автомобили, wallидни држачи и вертикални додатоци. ● Производот автоматски се калибрира, откривањето во реално време ви обезбедува точна референца за податоци, компактен, лесен, економичен преносен PM2.5 детектор, ефикасно откривање на ефектот на прочистување на прочистувачот. ● Можете да го проверите квалитетот на воздухот во затворен простор во секое време, каде било, или можете да го вклучите уредот за континуиран мониторинг. Индикаторот за квалитет на воздухот со шест нивоа, добар, среден, сиромашен, нездрав, сериозен и опасен, може веднаш да ви го покаже квалитетот на воздухот.

Други карактеристики

Најдобри понуди