.

.

Sellars Blue Shop Prain Big Grip R Refill Roll

Sellars Blue Shop Prain Big Grip R Refill Roll

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Користете како рефил за Blue Shop Prain Big Grip Bucket Dispenser или како самостојно диспензерот за сини продавници за сина продавница Сините продавници за крпи помагаат да се скрие маснотијата и да се грижат подобро од белите продавници за крпи што овозможуваат поголема употреба пред да бидат отфрлени. Централните крпи се завиткани во пластика со картонски диск за дистрибуција што овозможува единечен лим за распрснување и исто така обезбедува поддршка за садот, така што нема да пропадне дури и кога ќе се спушти до последните неколку листови. Работи како крпа мека на рацете и лице силно и апсорбирање направено со 40% рециклирани влакна на пост-потрошувачи ги исполнуваат упатствата за сеопфатни набавки на ЕПА.

Други карактеристики

Најдобри понуди