.

.

Комплет За Сензори ЗА Алат ЗА 3д Печатач, Алуминиумска Легура Точна Заштеда На Време Лесен Лесен За УПОТРЕБА Терминал За Сензор ЗА Алат ЗА 3д Печатач Одличен За Одрж?

Комплет За Сензори ЗА Алат ЗА 3д Печатач, Алуминиумска Легура Точна Заштеда На Време Лесен Лесен За УПОТРЕБА Терминал За Сензор

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Содржина на комплетот : има 2 завртки, 1 мијалник, 1 триода, 1 магнет, 1 пин ред и 1 терминал во овој терминален комплет Материјал Од Алуминиумска Легура : Нашиот терминален комплет е изработен од материјал од легура на алуминиум, кој е издржлив и сигурен и може лесно да се користи. Идеална Замена : комплетот за терминали е идеална замена за стари или оштетени додатоци за сензори за алати. Мала Тежина : овој терминален комплет е лесен по вкупна тежина и мал по големина, што го олеснува складирањето и управувањето. Висока Точност : Нашиот терминален комплет има добра точност, заштедува време за време на инсталацијата и е лесен за ракување. Содржина на комплетот : има 2 завртки, 1 мијалник, 1 триода, 1 магнет, 1 пин ред и 1 терминал во овој терминален комплет. Материјал Од Алуминиумска Легура : Нашиот терминален комплет е изработен од материјал од легура на алуминиум, кој е издржлив и сигурен и може лесно да се користи. Идеална Замена : комплетот за терминали е идеална замена за стари или оштетени додатоци за сензори за алати.

Други карактеристики

Item Type:
Terminal Kit
Material:
Aluminum alloy
Use:
Excellent accessories for 3D printers
Package List:
2 x Screw:
1 x Washer:
1 x Triode:
1 x Magnet:
1 x Pin:
1 x Terminal:

Најдобри понуди