.

.

Адаптерот за исправен AC компатибилен со Fujitsu PFU SCANSNAP IX1400 FI-IX1400 PA03820-B235 Копче со еден допир IX1600 FI-IX1600 PA03770-B635 Опкружен Облак Скенер за документи DA-40A16 PA03010-6661

Адаптерот за исправен AC компатибилен со Fujitsu PFU SCANSNAP IX1400 FI-IX1400 PA03820-B235 Копче со еден допир IX1600 FI-IX1600 PA03770-B635

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

Влезен напон со широк свет 100-240 VAC 50/60 Hz OVP, OCP, SCP заштита (OVP : Заштита на излез на напон. OCP : Над струја за заштита на излезот. SCP : Заштита на излез на краток спој). Тестирани единици. Во одлична работна состојба. Поднесена поврат од 30 дена. 24 месеци размена. Uspright нов глобален AC/DC адаптер компатибилен со Fujitsu PFU Scans NAP IX1400 FI-IX1400 PA03820-B235 IX1600 FI-IX1600 PA03770-B635 ID Scanner Da-40 A16 PA03010-6661 Кабел за напојување со кабел за кабел. Компатибилен со Fujitsu SCANSNAP IX1400 FI-IX1400 PA03820-B235 Едноставен скенер за документи со еден допир; FUJITSU SCANSNAP IX1600 FI-IX1600 PA03770-B635 разноврсен скенер за документи со облак ;. Компатибилен со Fujitsu DA-40 A16 PA03010-6661 напојување. Подреден нов глобален AC/DC адаптер компатибилен со Fujitsu PFU SCANSNAP IX1400 FI-IX1400 PA03820-B235 IX1600 FI-IX1600 PA03770-B635 ID Scanner DA-40 A16 PA03010-6661 Обвинување на електрична енергија Кабел за кабел за батерии на батерии.

Други карактеристики

Најдобри понуди