.

.

Thrunite TN12 PRO Flerglage Flashlight, висока светла фенерче од 1900 лумени со двоен прекинувач, долги 415 јарди фрлаат, за спасување на отворено, пребарување, пешачење и итни случаи - п?

Thrunite TN12 PRO Flerglage Flashlight, висока светла фенерче од 1900 лумени со двоен прекинувач, долги 415 јарди фрлаат, за спасување на отворено,

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Thrunite TN12 PRO Tactical Flerslight се состои од 1900 лумени со LED SFT40, анти-рефлексивно обложен ултра-клирен стаклен леќа и мазен рефлектор Преносна тактичка фенерче обезбедува растојание од максимален зрак од 380 метри во различни екстремни средини. Турбо (1900 лумени до 477 лумени / 7 мин. Строб (560 лумени / 4,5 часа). Висока (550 лумени / 2,5 часа). Среден (220 лумени / 9 часа). Ниско (50 лумени / 46 ч. Firefly (0,5 лумени / 37 дена). Не се продаваат самостојни литиумски батерии со производот. Ве молиме, наполнете ја фенерчето пред употреба, а PLS ги завртка светло -главата и капачето на опашката пред да се полнат. Режим за заклучување/отклучување Спречете ја несреќата Активирајте - Кога фенерчето е исклучено, притиснете и држете го страничниот прекинувач за да го внесете режимот на светулка. Под режим на светулка, притиснете и држете го страничниот прекинувач за да пристапите до режимот за заклучување. Под режимот на заклучување, притиснете и држете го страничниот прекинувач за да ја отклучите фенерчето. Двоен прекинувач - прекинувачот за опашка на опашката обезбедува брз пристап до важни излези (режим на турбо) за апликации, или тројно кликнете на страничниот прекинувач брзо за да добиете Strobe, добро како функција за спроведување на законот. Користете или страничен прекинувач или прекинувач за опашка за активирање. Светло за пребарување со високи зрак - LED SFT40 е опкружена со мазен рефлектор, кој помага да се задржи зракот да се фокусира на 380 метри/1246 стапки, овозможувајќи ви да осветлите долги растојанија за да можете да покриете земја поефикасно, совршена опрема за пребарување на отворено за спасување, или итна сигнализација.

Други карактеристики

Најдобри понуди