.

.

Platinum Tools Ezex48 Конектори 50/Clamshell Apcory Cox

Platinum Tools Ezex48 Конектори 50/Clamshell Apcory Cox

DEN 676.80

Количина на стоки
Тековен

Hi-Lo Stagger го изолира секој спроводник за повисоки перформанси Едноставно едно парче/поминете низ дизајн, без решетки или облоги. Дијаметар на изолација (проводник) Опсег на големина : . Максимален надворешен дијаметар : . Обично се користи со CAT6 A. Hi-Lo Stagger го изолира секој спроводник за повисоки перформанси. Едноставно едно парче/поминете низ дизајн, без решетки или облоги. Дијаметар на изолација (проводник) Опсег на големина : . Максимален надворешен дијаметар : . Обично се користи со CAT6 A. Платинските алатки 100029 C EZEX48-EZEX-RJ45 конектори (Clamshell од 50) се дизајнирани за поголеми кабли и проводници. Овие конектори имаат уникатно интегрирана лента за оптоварување со hi-pagger, која им овозможува на „големите“ проводници да поминат низ предниот крај на конекторот, со што е лесно да се провери секвенцата за жици пред да се прекине. Овие конектори обично се користат со CAT6 и се прекинуваат со Exo Crimp Rame и Exon-EX Die (100061 C).

Други карактеристики

Најдобри понуди