.

.

Совршено покритие за прашина, црна најлонска покривка компатибилна со HP DeskJet Plus 4132E и HP Deskjet Plus 4133E се-во-еден печатачи во боја, двојно зашиени и водоотпорни капаци на

Совршено покритие за прашина, црна најлонска покривка компатибилна со HP DeskJet Plus 4132E и HP Deskjet Plus 4133E се-во-еден

DEN 491.20

Количина на стоки
Тековен

Совршено покритие за прашина, е совршен производ за да го заштитите вашиот печатач од прашина, истури, гребнатини, вода и други загадувачи Совршено покритие за прашина, не обезцвестувајте, тој е изработен од многу квалитетен водоотпорен најлон материјал. Совршениот капак за прашина, е двојно зашиен, антитатички, силен и тешка покривка. Совршен прашина за прашини ДОО, е компанија која е специјализирана за правење многу квалитетни капаци за кој било вид печатачи, системи за климатизација, телевизори, скари за гас и многу повеќе. Ги гарантираме нашите производи 100% . Совршено покритие за прашина, црна најлонска покривка компатибилна со HP Desk Jet Plus 4132 E и HP Desk Jet Plus 4133 E се-во-еден печатачи во боја, анти-статички, двојни зашиени и водоотпорни димензии на покривање на прашината 16.1'''d x 7,8 ' H H By The Perfect Dust Cover LLC. Совршено покритие за прашина, е совршен производ за да го заштитите вашиот печатач од прашина, истури, гребнатини, вода и други загадувачи. Совршено покритие за прашина, не обезцвестувајте, тој е изработен од многу квалитетен водоотпорен најлон материјал. Совршениот капак за прашина, е двојно зашиен, антитатички, силен и тешка покривка. Совршен прашина за прашини ДОО, е компанија која е специјализирана за правење многу квалитетни капаци за кој било вид печатачи, системи за климатизација, телевизори, скари за гас и многу повеќе.

Други карактеристики

Најдобри понуди