.

.

Гроздобер телефон, старомодна ретро фиксна линија, гроздобер телефонски телефон со ЛЦД -екран Европски антички фиксни телефонски телефон за домашни хотели канцел?

Гроздобер телефон, старомодна ретро фиксна линија, гроздобер телефонски телефон со ЛЦД -екран Европски антички фиксни телефонски

DEN 751.84

Количина на стоки
Тековен

Откажување на бучава : Ретро фиксните телефони имаат функција за откажување на бучава што помага да се задржи надворешниот шум на ниско ниво, обезбедувајќи ви јасен звук за време на повиците, дури и во бучни околини Мал и преносен : Античкиот телефон е мал и со мала тежина, така што нема да заземе премногу простор кога ќе го користите, лесен за носење и складирање, лесен за употреба. Мулти функција : Dial Telephone има складирање на броеви, бирање на тастатура, едно бирање со едно копче, едно копче за повторно, музика во мирување, FSK и DTMF компатибилно автоматско откривање, итн. Погледнете ги последните 5 комплети на бирани броеви, погодно за да го видите и контактирате повикувачот. Антички : Гроздобер телефон може да се користи како декоративна ставка дури и ако телефонот е скршен, погоден за кој било дом, канцеларија, дневна, семејна дневна соба, хотелска пред бирото и кафуле. Откажување на бучава : Ретро фиксните телефони имаат функција за откажување на бучава што помага да се задржи надворешниот шум на ниско ниво, обезбедувајќи ви јасен звук за време на повиците, дури и во бучни околини. Мал и преносен : Античкиот телефон е мал и со мала тежина, така што нема да заземе премногу простор кога ќе го користите, лесен за носење и складирање, лесен за употреба. Мулти функција : Dial Telephone има складирање на броеви, бирање на тастатура, едно бирање со едно копче, едно копче за повторно, музика во мирување, FSK и DTMF компатибилно автоматско откривање, итн.

Други карактеристики

Item Type:
Vintage Telephone
Material:
ABS
Color:
Copper Color
Battery:
3 x AA Batteries (Without)
Function:
Electronic Desk Calendar, Date, Clock, Day Display, Backlight, FSK and DTMF Call Display, IP Function, etc.
How to Use:
Justtakeouttheproduct:
Package List:
1 x Vintage Telephone:
1 x Earpiece:
1 x Straight Line:
1 x Instruction Manual:

Најдобри понуди