.

.

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправка i 1pcs умираат пролетно сино светло оптоварување на пролет, што се користи за хардвер надворешен дијаметар 22мм

Изворите на компресија се погодни за повеќето поправка i 1pcs умираат пролетно сино светло оптоварување на пролет, што се користи

DEN 414.24

Количина на стоки
Тековен

Има силна антиоксидација, анти-киселина, способност за антикорозија, лесна за складирање и употреба ● Големина : Надворешен дијаметар x Внатрешен дијаметар x должина. ● Надворешен дијаметар : 22мм. ● Внатрешен дијаметар : 11мм. ● Должина : 25мм-300мм. Секоја пролет е внимателно дизајнирана за да обезбеди највисок квалитет, мерач и калеми за најбезбедни, најсилни и најотпорни извори. ● Боја : сина ● Големина : Надворешен дијаметар x Внатрешен дијаметар x должина ● Надворешен дијаметар : 22мм ● Внатрешен дијаметар : 11мм ● Должина должина на должина на должина : 25мм-300мм ● Материјал : Пролетен челик ● Индекс на оптоварување : може да се компресира до 52% од вкупната должина ● Карактеристики : Пролетта на правоаголна мувла има мала големина, добра еластичност, висока ригидност и висока прецизност.ректнагуларен материјал и обвивка за раздвојување на боја (позлата) на површината за да се разликуваат различни оптоварувања и прекрасен изглед.

Други карактеристики

Најдобри понуди