.

.

Замена на ременот 11/3V950 Индустриски опсег

Замена на ременот 11/3V950 Индустриски опсег

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Премиум 3 V Индустриски погонски ремени Премиум 3 V Индустриски погонски ремени. Заменски појас на Гејтс 3 V. Овозможува униформа дисперзија на топлина. Ремени со тешки погони. Премиум 3 V Индустриски погонски ремени. Премиум 3 V Индустриски погонски ремени. Заменски појас на Гејтс 3 V. Овозможува униформа дисперзија на топлина. Ремени со тешки погони. [Завршена големина на V-појас : 11/3 V950] 3 V Индустриски опсег V-појаси 4.44 "(W) x 95" (L) со заби крст на забите на Гејтс Дел# 11/3 V950 Крст на референца на D&D Дел за ременот# 3 V950/11.

Други карактеристики

Најдобри понуди